onsdag 11. mai 2011

Havnivå. Det er noe galt her. Hvor er feilen?

Havnivå. Det er noe galt her. Hvor er feilen?

Dette innlegget til Josik skulle handle om havnivå. Istedet lykkes alarmistene med sin obstruksjonstaktikk, i samarbeid med Aftenpostens moderator. Denne saboterte hele den seriøse tråden, ved selektivt å slette AGW-kritiske postinger. Det følgende taler i grunnen for seg, her et klipp fra debatten slik den så ut:
 

Legg merke til Aftenpostens moderator sin selektive sletting her. skeptikerskeptiker rakker ned på en forsker som skriver på forskning.no og kaller det tull. Det synes Aftenpostens moderator er helt ok og lar nedrakkingen stå, mens påfølgende milde og saklig kritikk av nedrakkingen er "useriøs/avsporing" ifølge samme moderator, så dette slettes:

  
Seinere kommenterer Amatør1 Marstranders spydige kommentar om at det begynner å bli mange skeptikere, eller paraskeptiske "klimarealister" som han kaller det (lært av dumskalle). Etter alarmistenes egen logikk skulle det tilsi at han aner et slags mot-konsensus til egen posisjon. Påstanden om vitenskapelig konsensus er jo et av IPCC sine viktigste argumenter (om enn ugyldig):


En slik påpekning finner moderator er "Useriøst/avsporing", og sletter like gjerne også Jostemikks påfølgende innlegg samtidig:
Seinere på kvelden er Bebben tilbake og observerer at hans tilsvar til skeptikerskeptiker 10.05 01:43 nå har blitt slettet av Aftenpostens moderator:


Men slikt kan ikke Aftenpostens moderator ha noe av, så denne frustrerte undringen fra Bebben lider samme skjebne som alt annet som rokker ved denne moderatorens selvbilde.


Samtidig raseres hele tråden for innlegg, slik at enhver saklig meningsutveksling er umuliggjort. Aftenpostens moderator har dermed lykkes med å sabotere en debatt der konklusjonen kanskje gikk en annen vei en han/hun foretrakk.

Men slikt står seg dårlig for en moderator. Har vi kanskje heller med en rabiator å gjøre?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar